Norske E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy. Veksten og trykket har siste året vært så stort at nå trengte de den beste drikkeløsningen til sine ansatte. Våren kommer for fullt nå og de må være klare.

Benjamin og Serena poserer med hver sin EL Sparesykkel. De jobber hos den norske grossisten E-Wheels, og er kjempefornøyde med å få et variert, sunt og godt drikketilbud i en hektisk hverdag.

E-Wheels solgte hele 15.000 elektriske sparkesykler til det norske markedet og omsatte for nesten 200 millioner kroner i 2020. Den enorme veksten skyldes folks fokus på et mer miljøvennlig fremkomstmiddel samtidig som det er effektivt og fremkommelig i hverdagen.

Det er ingen tvil om at de ansatte blir tørste av dette trykket, det er mange sykler som skal ut gjennom dagen, og nå kommer våren for fullt. De kan fortelle at etter WATERWELL™️ drikkesystem ble installert har de drukket mye mer vann enn de pleier. Samtidig har det blitt drukket mindre kaffe og sukkerholdig leskedrikk.

Alle ansatte har nå fått sin egen WATERWELL™️ Smartflaske, noe som også er med og bidrar til mindre plastflasker og avfall. I tillegg er det god hygiene og godt smittevern når alle har sin egen personlige drikkeflaske.

E-Wheels har også profilert sine egne Smartflasker med egen lasergravert logo. Flott tiltak hvor både miljøhensyn og ansattes helse tas på alvor.