Landbrukskooperativet Lantmännen Cerealia AS er ledende i Norden innenfor jordbruk, maskineri, bioenergi og matvarer. Nå velger de drikkesystemet WATERWELL™️ til sine ansatte på produksjonen og administrasjonen i Sandakerveien i Oslo.

Nå kan de ansatte hos Läntmannen Cerealia forsyne seg med friskt, rent og godt drikke i en hektisk arbeidshverdag. Gjennom drikkesystemet WATERWELL™️ har de nå tilgang på 30 unike kombinasjoner forfriskende og sunn drikke. Dette ivaretar en god helse hos de ansatte, samtidig som de er med å hindrer mer plastavfall i naturen fra flaskevann i plast og andre leskedrikker.

Lantmännen Cerealia foredler jordbruksavlinger med korn som basisprodukt. De er med og bidrar til et levedyktig jordbruk.

Noen av de mest kjente varemerkene er AXA, Finn Crisp, GoGreen, Hatting, Regal, Schulstad og Sopps.

Selskapet er grunnlagt på kunnskaper og verdier som er bygget opp gjennom mange generasjoner. Forskning, utvikling og drift gjennom hele verdikjeden, innebærer at vi kan ta ansvar sammen – fra jord til bord. Med WATERWELL™️ sin visjon; En verden uten plastflasker, mener vi at dette er en «perfect match».

Personlig WATERWELL™️ Smartflaske til alle ansatte!

Läntmannen Cerealia har valgt å lasergravere egne WATERWELL™️ Smartflasker med logo fra en av deres mange kjente merkevarer REGAL.

Alle ansatte har fått sin personlige Smartflaske. Flasken er laget i rustfritt stål av typen «Food grade» helt uten skadelige giftstoffer.

Vi er veldig glade for å få med oss en aktør som Läntmannen Cerealia inn i WATERWELL familien, og vi ser veldig frem til å forsyne de med godt, sunt og forfriskende drikke i tiden fremover!