Vi besøkte Evolve Communication nylig. De er et markedsføringsbyrå som holder til i Grenseveien i Oslo. For en stund tilbake ble vi kontaktet av daglig leder Fredrik Jul Andersen. Han hadde sett WATERWELL™️ drikkesystem på nettet, og nå var han han nysgjerrig på om dette var noe for de i deres nye kontorlokaler.

Evolve Communication ble startet opp for syv år siden, hvor det klare målet er å hjelpe bedrifter å lykkes med markedsføring i digitale og sosiale medier. De har siden oppstarten tiltrukket seg en stor og trofast kundeportefølje, og de teller i dag 10 ansatte med spesialisering innen analyse, rådgivning, SEM, sosiale medier og webutvikling.

Evolve har opplevd en flott vekst, og i 2020 flyttet de inn i nye lokaler i Grenseveien. Alt ble pusset opp og de har skapt et positivt miljø for sine ansatte.

Det var åpenbare grunner for hvorfor Fredrik Jul Andersen synes vårt drikkesystem var spennende. Han ønsket et godt, sunt og variert drikketilbud til sine ansatte – og viktigst – de hadde ikke godt vann i vannkranene.

«Før vi fikk inn Waterwell, smakte det rust av vannet vårt, og det ble aldri helt kaldt»

Fredrik Jul andersen, evolve communication as

Etter vår første presentasjon med smaksprøver fra drikkesystemet, og når Fredrik først fikk se og smake hele konseptet WATERWELL™️ – falt han pladask og ville ha dette raskt på plass i kontorlokalene.

Ikke bare klarte vi å rense og kjøle ned vannet slik at det ble kaldt og velsmakende. WATERWELL™️ ville også kunne tilby et fullverdig drikkekonsept for de ansatte. Med 30 ulike kombinasjoner av smaker, bobler, energi og vitaminer – er dette et flott tilskudd i arbeidsdagen – i stedet for dyrt flaskevann og mer usunne leskedrikker. I tillegg har de et forfriskende suplement til kaffen.

«Våre ansatte drikker mer vann og ikke bare kaffe gjennom arbeidsdagen»

fredrik jul andersen, evolve communication as

ALLE ANSATTE MED EGEN SMARTFLASKE OG PERSONLIG HILSEN

Faste WATERWELL™️ følgere kjenner godt til våre egne Smartflasker. Alle Smartflaskene inneholder en brukerchip og aktiviserer selve maskinen. Flaskene er produsert i rustfritt stål av typen Food Grade. Dette gjør at hver ansatt har sin egen gjenbrukbare smartflaske. Det hindrer bruk av flaskevann som ofte er i plast, og mindre avfall.

Fredrik forteller at han hadde et ønske om å gjøre noe spesielt ut av Smartflaskene våre.

Når alle ansatte skulle ha sin egen ville han ha med både logo, ansattes navn og en liten hilsen. I tillegg, når de har besøk av sine kunder, vil kundene få sin egen Smartflaske der de kan fylle godt drikke fra drikkesystemet under hele besøket.

Fredrik er veldig fornøyd med at han og kollegene har mer energi. WATERWELL™️ gjør at han drikker mer vann gjennom arbeidsdagen.

Vi ønsker Fredrik og alle hos Evolve gode arbeidsdager videre og håper vannet bidrar til kreativitet og masse energi på jobb!