Villa Skaar har satt ut WATERWELL™️ dispenser på alle sine syv sykehjem.

Vi måtte derfor besøke 3 av brukerstedene. Vi var nysgjerrig på hvorfor de har valgt WATERWELL™️ som et tilbud til sine ansatte på sykehjemmene.

De som jobber hos oss har en krevende jobb og er på beina hele tiden. Da er det viktig å fylle på litt»

richard skaar thorsrud, adm.dir & 4. generasjons driver av villa skaar

Vi besøkte først Villa Skaar Frogner i Lier. Her møtte vi administrerende direktør og 4. generasjons driver av Villa Skaar AS.

Villa Skaar har altså drevet sykehjem i fire generasjoner. De har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på sine beboere og være en god arbeidsplass for de ansatte. På Villa Skaar har de et høyt aktivitetstilbud og alltid hjemmelaget mat på alle sykehjem. Nå har de også gått for WATERWELL™️ på alle sine sykehjem.

Hos oss skal man leve og ha det gøy, og samtidig bli tatt godt vare på.

richard skaar thorsrud, adm.dir & 4. generasjons driver av villa skaar

Det forfriskende drikkevannet fra WATERWELL™️ har blitt tatt godt i mot blant helsepersonellet og driftsansvarlige på alle sykehjemmene.

De kan fortelle at det er to hovedårsaker til hvorfor de har valgt å installere drikkesystemet på sine sykehjem. En av hovedårsakene er helseaspektet. Det er sunt å drikke vann, og de ansatte har en krevende jobb hvor de er på beina hele tiden.

I tillegg så er Villa Skaar ISO sertifiserte på miljø, og WATERWELL™️ er et miljøtiltak. De har gått vekk i fra engangsflasker og plastflasker og over til Smartflasker som de kan fylle på flere ganger.

Jeg er veldig fornøyd med vannet her, det er godt og friskt og du får det med en gang!

alf martin haverstad, vaktmester villa skaar frogner

På Villa Admin, selve hovedkontoret ute i Sylling i Lier møter vi Anette Øverby som jobber som KAM for sykehjemkjeden. Hun er veldig takknemlig for å ha tilgang på iskaldt og rent vann. Hun varierer litt fra gang til gang mellom de 30 ulike kombinasjonene man kan velge på WATERWELL™️ dispenser, men denne gangen når vi var der valgte hun bringebær, vitaminer og bobler. Det gir en frisk piff gjennom dagen.

Ute på Villa Skaar Vestfossen møtte vi hjelpepleier Sahmim Ahmadi. Hans favoritt er alltid med vitaminer. Da er han sikker på at han først og fremst får i seg drikkevann og et tilskudd av vitaminer.

Vi er imponert over hvordan Villa Skaar drives. Hele fire generasjoner med en bevisst holdning til å skape gode dager for de ansatte og de eldre. Vi er utrolig glade for å kunne forsyne sykehjemmene med sunt og forfriskende drikke fra WATERWELL™️.