• NYE FLASKER
  Da har våre nye flasker ankommet Norge. Dette er termoflasker i nytt design og som rommer 0,5 l. Flasken holder vannet kaldt lengre enn de «gamle» flaskene, og de kommer i mange forskjellige farger. Det er også mulig å kjøpe egen sportscap, slik at det er enklere å drikke fra flasken under trening. Som tidligere […]
 • WATERWELL PÅ SPENST
  Da har Waterwell inngått avtale med Spenst om å levere drikkevann på treningssentrene deres. De tre første er under levering, og vi håper at kundene blir like fornøyd som betjeningen.
 • FØLG VÅR PARTNER, SPORTSKOMPANIET
  Sportskompaniet leverer Waterwell som en del av deres løsninger til treningssenter i Norge. Målsettingen er å komme inn på 50% av treningssentrene og på sikt også introdusere konseptet i flere land. Waterwell ser for seg et fruktbart og langt samarbeid med Sportskompaniet.
 • VILLA SKAAR MED WATERWELL TIL SYKEHJEMMENE
  Villa Skaar har altså drevet sykehjem i fire generasjoner. De har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på sine beboere og være en god arbeidsplass for de ansatte. På Villa Skaar har de et høyt aktivitetstilbud og alltid hjemmelaget mat på alle sykehjem. Nå har de også gått for WATERWELL™️ på alle sine sykehjem.
 • EVOLVE COMMUNICATION DRIKKER WATERWELL™️
  Vi har besøkt Evolve Communication. De nyter godt av drikkesystemet vårt og har gjort spennende ting for sine ansatte med våre Smartflasker.