• YES sier yes til Waterwell
  YES sier yes til Waterwell! YES Treningssenter er en av våre fornøyde treningssenter kunder. De tok produktet i bruk rett før jul og opplever stor interesse fra medlemmene🙂 Waterwell konseptet passer perfekt for treningssentre, da det både gir mer fornøyde medlemmer og en ekstra inntektskilde til senteret!
 • NYE FLASKER
  Da har våre nye flasker ankommet Norge. Dette er termoflasker i nytt design og som rommer 0,5 l. Flasken holder vannet kaldt lengre enn de «gamle» flaskene, og de kommer i mange forskjellige farger. Det er også mulig å kjøpe egen sportscap, slik at det er enklere å drikke fra flasken under trening. Som tidligere […]
 • WATERWELL PÅ SPENST
  Waterwell har inngått avtale med Spenst om å levere drikkevann på treningssentrene deres. Flere sentre er godt i gang med løsningen og medlemmene er kjempefornøyd med å kunne drikke friskt vann med mulighet for tilsetning av gode smaker, vitaminer og energi.
 • FØLG VÅR PARTNER, SPORTSKOMPANIET
  Sportskompaniet leverer Waterwell som en del av deres løsninger til treningssenter i Norge. Målsettingen er å komme inn på 50% av treningssentrene og på sikt også introdusere konseptet i flere land. Waterwell ser for seg et fruktbart og langt samarbeid med Sportskompaniet.
 • VILLA SKAAR MED WATERWELL TIL SYKEHJEMMENE
  Villa Skaar har altså drevet sykehjem i fire generasjoner. De har gjennom alle år vært opptatt av å ta godt vare på sine beboere og være en god arbeidsplass for de ansatte. På Villa Skaar har de et høyt aktivitetstilbud og alltid hjemmelaget mat på alle sykehjem. Nå har de også gått for WATERWELL™️ på alle sine sykehjem.