WATERWELL™️ leverer den beste løsningen for vann på arbeidsplassen. Vi tilbyr et smakfullt, miljøvennlig og sunt alternativ til dagens flaskevann og brusvarianter.

Vi sørger for at din bedrift og dine ansatte har tilgang på iskaldt, filtrert vann fra den lokale vannkilden. I tillegg gir drikkesystemet muligheter for tilsetning av smak, vitaminer, energi og kullsyre.

Waterwell drikkesystem kommer med eget underskap, men kan også skreddersys til kontorets innredning og farger

En unik løsning på markedet for bedrifter som vil at de ansatte skal drikke sunnere og kutte ned på kaffeforbruket på arbeidsplassen. Vårt vann er ikke tilsatt sukker og har nært til null kalorier. Det iskalde filtrerte vannet tappes direkte i resirkulerbare Smartflasker i rustfritt stål. Dette sparer miljøet for avfall av engangsflasker i plast. Smartflaskene kan tilpasses med ditt firma sin logo og helt ned til personalisering med navn på hver ansatt. Displayet på maskinen kan brukes til og gi de ansatte viktig informasjon mens de fyller vann på flasken.

Selskaper med en klar miljøprofil, eller selskaper som er sertifisert på miljø eller miljøfyrtårn, får en god oversikt over hva de sparer miljøet med å bruke denne løsningen kontra engangsflasker i plast. Siden vi henter vann fra den lokale vannforsyningen, så sparer man miljøet for transport av vann.

Vi løser også problemet med at mange må vente lenge ved kranen for og gå kaldt vann, og i de bygningene der vannet har en dårlig smak.

Brukerne kan tilsette smaker, vitaminer, energi og kullsyre etter eget ønske og med noen enkle trykk på displayet på maskinen.

Dispenseren krever minimalt vedlikehold og service. Man bytter enkelt ut smakstilsetninger selv når de er tomme, og vasker over dryppbrett med jevne mellomrom.

Hos Evolve Communication hadde de dårlig smak på vannet og det bla aldri helt kaldt. Etter Waterwell ble installert har de hatt tilgang på godt, kaldt og forfriskende drikke gjennom arbeidsdagen.