WATERWELL™️ er til for alle norske bedrifter fra retail til kontormiljø. Konseptet består av intelligente vanndispensere, som kommuniserer med en personlig og gjenbrukbar WATERWELL™️ Smartflaske.

HVORFOR WATERWELL™️?

Vår visjon er en verden uten plastflasker. Vi ønsker å bidra til å minimere bruken av plastflasker, samt å redusere utslipp knyttet til produksjon og transport av drikkevann i plastflasker.

Derfor leverer vi et smakfullt og næringsrikt alternativ til dagens flaskevann og leskedrikker gjennom salg av sunne og gode drikker, som designes av brukeren, i miljøvennlige WATERWELL™️ Smartflasker.

Dermed får man et kortreist, avkjølt og filtrert vann tilsatt gode og næringsrike smaker med eller uten kullsyre. Vårt vann er ikke tilsatt sukker og har nært til null kalorier.

Ved å tilby tilsetting av smaker og funksjoner i drikken skiller Waterwell-konseptet seg fra konkurrentene. Dispenseren har i dag 5 ulike smaker, samt mulighet for tilsetning av funksjoner som vitaminer, energi (koffein) og kullsyre. Dette gir 30 ulike kombinasjoner av vann med eller uten smak, vitaminer, koffein, og kullsyre.

Du har tilgang på 4 forskjellige smaker gjennom vår dispenser. Bringebær, fersken, sitron og grønt eple er de vi leverer i dag. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle nye smaker, og vår nye dispenser (versjon 2) har oppgraderingsmuligheter for 9-12 smaker/funksjoner.

Alle smakskonsentrater produseres i Norge.

70% av våre kunder velger smak og/eller en tilsetning (kullsyre, energi eller vitaminer).

Dette er konseptet!