Waterwell er intelligente vanndispensere som kommuniserer med vår SmartFlaske av resirkulerbart stål. Waterwell gir iskaldt filtrert vann, med et hint av frisk smak fra bringebær, eple, sitron eller fersken. I tillegg kan du tilsette vitaminer, energi og kullsyre.

Hva gjør Waterwell unikt?

Vår visjon er en verden uten plastflasker. Vi ønsker å bidra til å minimere bruken av plastfalsker, samt å redusere utslipp knyttet til produksjon og transport av drikkevann i plastflasker.

Vi leverer et smakfullt og næringsrikt alternativ til dagens flaskevann og leskedrikker gjennom salg av sunne og gode drikker i miljøvennlige SmartFlasker.

Vi tilbyr kortreist, avkjølt og filtrert vann tilsatt gode og næringsrike smaker med eller uten kullsyre. Vårt vann er ikke tilsatt sukker og har nært til null kalorier.

Ved å tilby tilsetting av smaker og funksjoner i drikken skiller Waterwell-konseptet seg fra konkurrentene. Dispenseren har i dag 5 ulike smaker, samt mulighet for tilsetning av funksjoner som vitaminer, energi (koffein) og kullsyre. Dette gir 30 ulike kombinasjoner av vann med eller uten smak, vitaminer, koffein, og kullsyre.

I dag tilbys følgende smaker: Fersken, sitron, bringebær og eple. Vi arbeider kontinuerlig med å utvikle nye smaker, og vår nye dispenser (versjon 2) har oppgraderingsmuligheter for 9-12 smaker/funksjoner.

Alle smakskonsentrater er produsert i Norge.

70% av våre kunder velger smak og/eller en tilsetning (kullsyre, energi eller vitaminer).